Zelf je huis verkopen is zeker mogelijk. Je huis verkopen zonder makelaar kun je regelen via het bedrijf Zelfwoonhuisverkopen. Zij bemiddelen bij de verkoop van je woning en rekenen géén makelaarskosten. Op hun website wordt alles uitgelegd hoe het hele proces werkt. Je kunt je heel simpel aanmelden via het online formulier. Daarna nemen ze vrijblijvend contact op om te bepalen of en hoe Zelfwoonhuisverkopen jou het beste kan helpen en ondersteunen bij de verkoop. Ze kunnen je een hoop tijd en kosten besparen!

Welke opties heb je als je je huis wil verkopen?

Je kunt het idee hebben om je huis helemaal zelf te verkopen. Maar dat vergt veel tijd en het is de vraag of je het beste eruit haalt. Je moet zelf de vraagprijs bepalen, bezichtigingen regelen, koopovereenkomst opstellen en contact onderhouden met de notaris. En buiten al deze beslommeringen. Misschien is er wel méér mogelijk dan waar je nu aan denkt.

Als je kiest voor een internetmakelaar dan zijn de kosten laag, maar nadeel is dat je alle activiteiten dus zelf zal moeten doen. Je kunt er ook voor kiezen om een makelaar te benaderen die alles voor jou regelt. Echter de kosten van een makelaar lopen al snel op naar gemiddeld een 4000 tot 5000 euro inclusief BTW.

Geen zin in snelle makelaars? Of een ondoorzichtige verkoop met onzekerheid of je de juiste koper hebt gevonden? Dan is er ook nog een andere mogelijkheid! Zelfwoonhuisverkopen werkt heel transparant en bemiddelt bij je verkoop. Vaak weten zij binnen drie dagen al een serieuze koper te vinden voor je woning. De verkoop van je woning vindt plaats via een stille verkoop. Zo kun je in alle stilte bepalen hoe jij je huis wilt verkopen.

Hoe gaat Zelfwoonhuisverkopen te werk?

Zelfwoonhuisverkopen vergelijkt je woning met de 100 meest recente verkopen in jouw buurt. Zo komen ze tot een marktconforme prijs. Daarna wordt er verder gekeken naar de overige voorwaarden voor de verkoop van je woning. Zo kunnen ze zorgen dat er een flexibele overdrachtsdatum wordt bepaald. Het is ook mogelijk je woning voor een periode terug te huren. Zo zorgt Zelfwoonhuisverkopen voor een zorgeloze en prettige verkoop. Je huis zelf verkopen is makkelijker dan je denkt! Op hun website staan veel reviews van mensen die je al voor zijn gegaan. Zij hebben ook een blog geschreven met gratis tips over het zelf verkopen van je huis.